SETT DEG NED MED OSS
  • VÅR INNSIKT
TILBAKEMELDINGER: JUST DO IT!

Kjenner du noen som har kommet med følgende uttalelse: «Jeg er veldig fornøyd i jobben min. Det er bare et problem: jeg får alt for mange.

LES MER >
Endringsmotstand - unngås, kureres eller elskes?

Vi er på vei inn mot et nytt år og annerledes året 2020 skal avsluttes. Det er tradisjonen tro satt mål for neste år, budsjetter er lagt og.

LES MER >
UTYDELIGHETENS PRIS ER BETYDELIG!

En rekke arbeidslivsundersøkelser de siste årene (bl.a. utført av AFF og HR Norge) tyder på at norske ledere generelt sett er ansett som både.

LES MER >
Vis meg din kalender og jeg skal si deg hvilken leder du er

Sitter du med en tapetsert kalender med møter av ymse slag og lurer på hvordan det ble slik? Det enkle svaret er at du har behandlet din viktigste.

LES MER >
Mellomleder? Her er din og din leders resept til suksess!

Mange mellomledere opplever seg, som naturlig er, mellom barken og veden. Dette gjør at de både opplevd og i praksis havner i en hybrid lederrolle.

LES MER >
Virker norsk lederutvikling?

Er det et problem med norsk lederutvikling i dag? Kanskje ikke ved første øyekast.

LES MER >
Vi skal tilbake til normalen! Hvordan forberede tidenes «Restart»?

Det er unntakstider. Det er ikke mulig å navigere på kjente parametere i øyeblikket. Alt gjøres via «stridsledelse og samband» som de i Forsvaret.

LES MER >
For lavt ambisjonsnivå hos ledere - den største konkurransebegrensningen?

De fleste bedrifter er opptatt av utvikling som forutsetning for å bedre sine resultater og for å styrke sin konkuranseevne.

LES MER >
De 10 bud for lederutvikling

Etter å ha arbeidet med lederutvikling i 20 år,  er det særdeles lett å identifisere alle de ulike tilnærmingene som ikke fungerer

LES MER >