SETT DEG NED MED OSS
  • VÅR INNSIKT
Medarbeiderundersøkelser til mer besvær enn glede?

Det er liten tvil om at medarbeiderundersøkelser i Norge har kommet for å bli. De fleste organisasjoner av en viss størrelse gjennomfører dem minst.

LES MER >
DU ER KANSKJE DYKTIG PÅ PROSJEKTLEDELSE, MEN HVOR GOD ER DU PÅ PROSJEKTLEDERSKAP?

La det være sagt med en gang: Det finnes mange dyktige prosjektledere i Norge, og mange har tung kompetanse innen prosjektlederfaget. Kompetansen har.

LES MER >
Covidlederskapets dager er talte og det er atter tid for den ultimate utfordringen: Medgangslederskap!

Det enkleste i lederskap er å skape endring når det er åpenbart at vi må for å unngå nedleggelse eller annen katastrofe. Krisen gir all troverdighet.

LES MER >
TILBAKEMELDINGER: JUST DO IT!

Kjenner du noen som har kommet med følgende uttalelse: «Jeg er veldig fornøyd i jobben min. Det er bare et problem: jeg får alt for mange.

LES MER >
Endringsmotstand - unngås, kureres eller elskes?

Vi er på vei inn mot et nytt år og annerledes året 2020 skal avsluttes. Det er tradisjonen tro satt mål for neste år, budsjetter er lagt og.

LES MER >
UTYDELIGHETENS PRIS ER BETYDELIG!

En rekke arbeidslivsundersøkelser de siste årene (bl.a. utført av AFF og HR Norge) tyder på at norske ledere generelt sett er ansett som både dyktige.

LES MER >
Vis meg din kalender og jeg skal si deg hvilken leder du er

Sitter du med en tapetsert kalender med møter av ymse slag og lurer på hvordan det ble slik? Det enkle svaret er at du har behandlet din viktigste.

LES MER >
Mellomleder? Her er din og din leders resept til suksess!

Mange mellomledere opplever seg, som naturlig er, mellom barken og veden. Dette gjør at de både opplevd og i praksis havner i en hybrid lederrolle.

LES MER >
Virker norsk lederutvikling?

Er det et problem med norsk lederutvikling i dag? Kanskje ikke ved første øyekast.

LES MER >