SETT DEG NED MED OSS
siemens-logo-1
AskimSpydeberg_Sparebank_Logo
Banqsoft
Bohus
Göteborg Energi-1
Elkjøp-logo
AA elektro logo
aplan_viak-logo
BI-logo
Capgemini-logo
Hareid group-logo
guard
kodemaker-logo
logo-color
HTH-logo 1
mills-logo
millum-logo
Norgeshus
Norma
OsloMet logo for nett
ProtanLogo
Schneider Electric-logo
sector alarm logo
Tromsprodukt-Logo
udir-logo
intersport-2
Rema1000 logo
Kongsvinger Kommune
SONY MUSIC
bmi-logo-small.png?h=156&la=nb-NO&w=156&rev=faafdbc414804d15b491586ab710e1db&hash=DA7A7E07E0E6D2C1031D7D58E278B0D7
logo-new
footer-logo
Billkvam-og-Fagerhaug-logo
asset.png?pubid=MZduAN19pxG5MQfQxXm8dg&quality=6&custom=size0x42
Hydroscand-Logo-43px
bybanen utbygging
økland
rainpower
akj
los
prosjektmester
nito
move
convenience
vestre-toten-kommune
hepro
oda
Fredrik Erikstad

"Terrosa Consulting evner å skape tillit i relasjonene til deltagerne - en forutsetning for å kunne lage en god arena for lederutvikling. Her er tre ting viktig: erfaring fra felten, erfaring med ledertrening, og 100 % commitment fra konsulentenes side. Terrosas konsulenter er til stede. De er videre svært gode til å på kort tid forstå den enkelte leders utfordringer, styrker og svakheter. Dette er en forutsetning for at konsulentene skal kunne levere den faktiske outputen som de gjør, med direkte feedback og konkrete tiltak. De pusher lederne vår i en tydelig retning. Ledertreningen er universell – det er fokus på lederskapet her og nå, på mange måter løsrevet fra «strategi, powerpoint, misjon og visjon». Det handler kort og godt om å skape resultater gjennom andre, uavhengig av hvor vi kommer fra, hvor vi er eller hvor vi skal. Treningen og take-out’ene fra denne er alltid relevante. Oppfølging og prosjektledelse av, samt eierskap til Banqsofts lederutviklingsprosesser, er profesjonelt og superstødig håndtert og utført."

Fredrik Erikstad, HR Manager Banqsoft
Banqsoft-1
Henrik Berg-1

"Vi valgte Terrosa Consulting som et virkemiddel for å forsterke vår strategiske satsing. De har designet og gjennomført prosesser med regionledelse, varehussjefer og mellomledere. Vi ble lovet synlige og konkrete resultater av valget - og våre forventninger har blitt innfridd. Samtidig har våre ledere oppnådd individuell læring for livet. Jeg vil spesielt fremheve konsulentenes evne til å lese hvert individ, gjennomføre hensiktsmessige prosesser for endring, tilby nyttige verktøy og følge opp den enkelte leder. Jeg kan trygt anbefale Terrosa Consulting til andre organisasjoner som ønsker reell endring."

Henrik Berg, COO Bohus
logo-img-2
customer-img3

"Elkjøp Franchise Norge har i snart to år hatt et samarbeid med Terrosa Consulting, som har stått for lederutvikling av våre varehussjefer i samarbeid med nasjonal kjedeledelse. Vår felles ambisjon har vært resultatforbedring gjennom å heve lederskapet til den enkelte varehussjef.
Ambisjonen har blitt innfridd til fulle. Terrosa Consulting har vært en svært viktig bidragsyter til de konkrete resultatene vi har oppnådd. Alle lederne som har gjennomført lederutviklingen har dessuten utviklet en høyere modenhet og bevissthet omkring eget lederskap.
Metodikken som benyttes er særdeles engasjerende og profesjonell, og konsulentene er i tillegg gode rådgivere og sparringspartnere for meg i egen rolle. Jeg kan på det varmeste anbefale Terrosa Consulting til alle som ønsker forbedring og utvikling i egen organisasjon."

Frank Rune Røvde, Franchise Manager Norway, Elkjøp
logo-img-3-1
Alf Engqvist

"Göteborg Energi har hatt et samarbeid med Terrosa Consulting over flere år. De har blant annet gjennomført en rekke utviklingsprosesser med vår ledergruppe, og vært rådgivere for meg personlig. Jeg vil særlig fremheve at konsulentene utfordrer oss på en meget god måte, der hele ledergruppen blir utfordret på sin prestasjon. De er videre kreative, hjelper til med å finne nye løsninger og gir meget god støtte og support hele veien. Det har dessuten vært spesielt verdifullt for oss med deres skarpsynte evne til å se og adressere atferd som enten bidrar til eller hindrer utvikling."

Alf Engqvist VD och Koncernchef, Göteborg Energi
Göteborg Energi-1-1
Kjell Juvik 2

"Jeg har hatt gleden av å bruke Terrosa Consulting systematisk som eksterne konsulenter i min region over flere år. De har i perioden gjennomført målrettede utviklingsprosesser, både med min ledergruppe og våre teknikere. For oss har dette bidratt til en betydelig individuell utvikling for den enkelte av mine ledere og ansatte. Det har videre bidratt til konkrete resultatforbedringer og atferdsendringer, som har vært kritiske for oss. Dette skyldes at konsulentene kombinerer gode og åpne prosesser med et ekstremt resultatfokus, og skreddersøm på individnivå. Dette fører til at vi utvikler tydelige forbedringstiltak, som gjennomføres i praksis. Jeg vil beskrive dem som særdeles personlige, direkte, tydelige, og positivt utfordrende. Samtidig er de uformelle, svært proffe og lette sparre med i min rolle. Terrosa Consulting får mine beste skussmål, og jeg anbefaler dem på det varmeste!"

Kjell Juvik, Regionsjef, Schneider Electric – Digital Energy
Schneider Electric-logo-1
Bjørn Anskau

"Millum har i flere år samarbeidet med Terrosa Consulting for å utvikle lederskap og selve arbeidet i ledergruppen. Terrosa er dyktige på å stille spørsmål ved etablerte sannheter og får oss til å vurdere egen forretning i et nytt perspektiv, samtidig som de er konstruktive og svært konkrete. Det setter oss i stand til ikke bare å ha nye ambisjoner, men også tydelige handlinger. De positive erfaringene har medført at Terrosa nå også brukes til å utvikle teamledere i Millums organisasjon."

Bjørn Anskau, Daglig leder, Millum
millum-logo-1