SETT DEG NED MED OSS

Erik er noe så sjeldent som en teoretisk praktiker, som samtidig er flink til å presentere og lære bort. Hans egen erfaring som linjeleder kombineres med en tung akademisk bakgrunn og en flott karriere innenfor utvikling av mennesker. Erik ledet teamet som i 2013 vant HR Norges Kompetansepris. Han har vært Direktør HR Utvikling i ISS, HR Direktør i TDC-Get og har erfaring fra en rekke nordiske og internasjonale prosjekter.

UTDANNING

Master i ledelse - Krigsskole II - Veiledning og rådgiving - Coaching - Befalsskole

Ola kan gjennom 15 år vise til en relativt enestående rekke av konkrete resultater, hvor han har hjulpet ledere og næringslivstopper med å nå sine mål. Ola bruker egen ledererfaring sammen med profesjonell metodikk i sin tilnærming. Med sin utholdenhet og selvtillit, blandet med sjarme, er Ola en sikker vinner hvis du trenger litt provokasjon på veien mot større innsikt. Han gir seg ikke før målet er nådd, Ola startet selvstendig konsulentfirma i 1999. Siden den gang har han støttet prestasjonsforbedringer og organisasjonsutvikling i utallige bedrifter og bransjer.

UTDANNING

Gestaltterapeut - Krigsskole - Befalsskole

Remi har en unik egenskap - han gjør kompliserte ting enkle. Dette kommuniserer han på en fengende måte som skaper entusiasme og vilje til å nå høyere mål. Han liker å utfordre dem som er litt bedøvet av sin egen behagelige tilstand. Når han får kunden ut av go’stolen hender det at både han og kunden “tar fyr”. Slik er det med en mann som alltid jakter på de gode løsningene, og som kan vise til meget sterke resultater i virksomhetene han har jobbet med. Remi har solid erfaring både som konsulent og som leder og toppleder for ulike organisasjoner.

UTDANNING

Gestaltterapeut

Frank er en svært engasjerende coach med en genuin interesse og omtanke for menneskene rundt seg. Han har solid erfaring som linjeleder innen salg og leveranse fra store, internasjonale virksomheter som Capgemini og Acando. Frank har dessuten vært Adm. dir i e-vita AS og var en del av salget av dette selskapet til Acando. Som operativ konsulent har han arbeidet innen IT-ledelse og -prosess, og vet hva som kreves for å sikre suksessfulle prosesser og resultater innen digital og organisatorisk transformasjon. Frank simpelthen elsker å skape resultater sammen og gjennom andre og har en energi og et humør som smitter på selv de mest skeptiske og negative!

UTDANNING

Bachelor Economics & Logistics, BI

Stig er en skarp observatør! En som søker å forstå både helhet og detalj, både det rasjonelle og det som er lett å få med seg - men også hva som ligger bak. I dette er han en markant god lytter og kommer ofte med særdeles konkret i innspill og tilbakemeldinger. Stig brenner for det rette spørsmålet, hva som må opp i dagen og diskusjonen.

Stig har lang og bred erfaring fra og jobbe frem sterke resultater gjennom andre. Han har jobbet som som Business Area Manager i Michelin, Country Manager i Fokus Leasing og Daglig Leder i Siemens Financial Services Norge. Erfaringen spenner over salg, personalledelse, prosjektledelse, produkteierskap, leder av nordisk digitalisering og deltakelse i nordiske- og europeiske ledergrupper.

UTDANNING

MBA fra EM Lyon – Spesialisering entreprenørskap, Strategi og Finans
UiT - Ledelse og Administrasjon for Personalledere
Krigsskolen I & II